KC: Deliverance Novinka Kingdom Come: Deliverance II ukazuje v novém videu tvorbu cutscén

Kingdom Come: Deliverance II ukazuje v novém videu tvorbu cutscén

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři lákají na dosud nejfilmovější zážitek v rámci open world her.

Reklama

České studio Warhorse zveřejnilo novou ukázku z Kingdom Come: Deliverance II. Konkrétně jde o making of video, ve kterém cinematic director Petr Pekař přibližuje natáčení cutscén. Prozradil například, že akční scény byly natáčeny a navrhovány ve spolupráci s kaskadéry, kteří mají hluboké znalosti o středověkém boji včetně šermu, dobových palných zbraní i organizace samotného bojiště.

Vývojáři se dle svých slov snažili o to, aby jednotlivé scény působily autenticky, realisticky, chaoticky a zároveň z vojenského pohledu organizovaně. Oproti prvnímu dílu by cutscény měly být vyspělejší, vrstvenější a temnější. Při natáčení autoři využili takzvaný Performance capture, který označují za skvělou možnost, jež umožní lépe zaznamenat emoce jednotlivých herců.

Ve výše přiloženém videu dále zaznělo, že jenom na cutscénách ve studiu pracuje 12 profesionálních filmařů a zvukařů. Výsledkem má být ten nejfilmovější zážitek, který mohli hráči dosud spatřit ve hrách s otevřeným světem. Jejich práci bychom měli mít možnost zhodnotit ještě v průběhu letošního roku, kdy Kingdom Come: Deliverance II vyjde na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Kromě popisovaného making of videa si můžete níže poslechnout skladbu z úvodního traileru v podání hudebnice vystupující pod jménem Auri Forda. Krabicová verze hry je k dostání v obchodě Alza.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama