Kingdom Come: Deliverance prodalo 5 milionů kopií
KC: Deliverance Novinka Kingdom Come: Deliverance prodalo 5 milionů kopií

Kingdom Come: Deliverance prodalo 5 milionů kopií

Filip Svoboda

Filip Svoboda

38
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Zároveň můžete vyhrát figurku Jindřicha.

Reklama

Vývojáři z pražského studia Warhorse se pochlubili, že jejich historické RPG Kingdom Come: Deliverance překonalo milník 5 milionů prodaných kopií na všech platformách. Při této příležitosti uspořádali vývojáři pro fanoušky soutěž, ve které můžete získat dioramatickou sošku Jindřicha ze Skalice.

„To, co v roce 2014 začalo jako ambiciózní projekt na Kickstarteru, se rychle rozrostlo a stalo se celosvětovým úspěchem (...) děkujeme!!!“ vzkazují autoři, „jste součástí milionů fanoušků a rodiny, díky které se tento projekt nejen uskutečnil, ale také jste v průběhu let ztělesňovali Jindru – řešili úkoly, toulali se nádhernou krajinou středověkých Čech a hádali se s Kunešem!“

Vývojáři hráče na svých sociálních sítích vyzvali, aby se v komentářích pod jednotlivými příspěvky podělili o své nejlepší momenty z Kingdom Come, o to, jak hru objevili nebo o jakékoli další se hrou spojené vzpomínky. Psát můžete na facebook, twitter nebo Steam. Z každé platformy pak vývojáři vyberou nejlepší příběhy a jejich autory odmění soškou hlavního hrdiny. Soutěž potrvá do 7. července a vývojáři nabádají, abyste štěstí zkusili na všech platformách.

Kingdom Come: Deliverance vyšlo v únoru 2018 a vedle PC a konzolí Xbox a PlayStation si ho v budoucnu zahrajete taky na Nintendu Switch. Na Steamu v těchto dnech najdete hru v 70% slevě. Jakou hrou na úspěch historického RPG bez magie a nadpřirozena Warhorse navážou, ale zatím nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama