Kingdom Hearts: Unchained χ si již stáhlo 5 milionů hráčů
Novinka Kingdom Hearts: Unchained χ si již stáhlo 5 milionů hráčů

Kingdom Hearts: Unchained χ si již stáhlo 5 milionů hráčů

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Mobilnímu Kingdom Hearts se podařilo pokořit významnou hranici.

Reklama

Společnosti Square Enix se na poli mobilní zábavy viditelně daří. Nedávno oznámila pokoření hranice 8,88 milionů registrovaných hráčů hry Mobius Final Fantasy a teď se může pochlubit dalším pěkným číslem. To se týká hry Kingdom Hearts: Unchained χ, kterou si do dnešního dne stáhlo více než 5 milionů hráčů.

Square Enix na oslavu tohoto milníku spustil několik kampaní. Ty jsou sice v současné době potvrzeny pouze pro Japonsko, ale protože je Kingdom Hearts: Unchained χ nyní k dispozici i v Severní Americe a v Evropě, možná se dočkáme něčeho podobného.

O co tedy jde:

• Od 2 listopadu do 1. prosince získá každý hráč za přihlášení 3000 Jewels.

• Od 1 listopadu do 6. listopadu budou vyhlašovány denní questy, za jejichž splnění získáte Broom Servants, Skip Tickets a další předměty.

• Pokud se od 1 listopadu do 1. prosince přihlásíte každý den v týdnu, získáte exkluzivní medaili Mickey TR Version. Celkem jich můžete získat pět.

• Disney Princess Month je název poslední akce. Listopad bude měsíc Disney princezen a každý týden se zde objeví avatar jedné z princezen. První princeznou je Popelka, následuje Ariel, Jasmína a Bella.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama