Knockout City už vyzkoušelo více než 5 milionů hráčů
Knockout City Novinka Knockout City už vyzkoušelo více než 5 milionů hráčů

Knockout City už vyzkoušelo více než 5 milionů hráčů

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Multiplayerová vybíjená hráče skutečně láká.

Reklama

Je to sotva pár dní, co společnost Electronic Arts v květnu vydala svojí futuristickou vybíjenou Knockout City, ale už teď se můžou pochlubit velkými čísly. Společnost EA oznámila, že do dnešního dne se do její nové multiplayerové hry zaregistrovalo více než 5 milionů hráčů na všech platformách. "Od vydání se k nám v zápasech připojilo 5 milionů nových rváčů, došlo k úžasnému - a nečekanému - hraní, bylo vytvořeno statisíce týmů, padlo přes půl miliardy KO, byly zaznamenány miliony hodin hraní a - troufáme si říct? - cestou byly navázány tisíce přátelství," píše se v příspěvku na oficiálních stránkách EA.

Za hrou Knockout City stojí Velan Studios, přičemž vydána byla pro platformy PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch. Mimo to je Knockout City až do 25. úrovně zdarma. Hra je také součástí předplatného EA Play, a tím pádem také Xbox Game Pass Ultimate.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama