Kojima Productions rozšiřuje své působení o filmy a hudbu
Novinka Kojima Productions rozšiřuje své působení o filmy a hudbu

Kojima Productions rozšiřuje své působení o filmy a hudbu

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Firma chce najít nové způsoby zábavy pro jejich fanoušky.

Reklama

Japonská společnost Kojima Productions se oficiálně rozrůstá o hudbu, televizi a filmy. Zástupci společnosti to dnes v pondělí oznámili skrze příspěvek na Twitteru. Ten uvádí, že Kojima Productions založilo novou divizi se sídlem v kalifornském Los Angeles, která rozšíří hry z dílny této společnosti do dalších médií. Na tuto skutečnost upozornil rovněž server GamesIndustry.biz.

Novou divizi povede zkušený veterán Riley Russell, který téměř tři desetiletí pracoval ve společnosti Sony Interactive Entertainment jako právní ředitel a viceprezident pro obchodní záležitosti. "Nová divize bude mít za úkol spolupracovat s kreativními a talentovanými profesionály v oblasti televize, hudby a filmu, stejně jako v důvěrněji známém herním průmyslu. Tým si klade za cíl rozšířit dosah a povědomí o vlastnostech, které nyní společnost Kojima Productions vyvíjí, a ještě více je začlenit do naší populární kultury," sdělil Russell.

Zatím není jasné, na jakých projektech Kojima Productions pracuje, případně bude pracovat, a to jak v případě filmů, tak videoher. Herní legenda Hideo Kodžima, který v srpnu oslavil své 58. narozeniny, při této příležitosti slíbil, že bude tvořit co nejdéle. "I když mi tělo selhává, moje kreativita zatím neochabuje. Dokud můj mozek neztratí tvůrčí sílu, budu se i nadále snažit něco vytvářet. To je můj instinkt a to je to, co dělám rád," uvedl Kodžima. Podle herce Normana Reeduse začala jednání ohledně pokračování hry Death Stranding. Opomenout nelze ani údajnou dohodu mezi Microsoftem a Kojima Productions, která má na konzole Xbox přinést nějakou novou exkluzivní hru.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama