Kolik bude stát sběratelská edice Deus Ex: Mankind Divided?
Deus Ex Novinka Kolik bude stát sběratelská edice Deus Ex: Mankind Divided?

Kolik bude stát sběratelská edice Deus Ex: Mankind Divided?

Michal Burian

Michal Burian

18

Na webu Square Enix začaly předobjednávky.

Reklama

Na americké i evropské verzi obchodu Square Enix začaly předobjednávky hry Deus Ex: Mankind Divided, včetně klasické edice na den vydání a sběratelské edice.

První jmenovaná stojí 50 euro (1350 Kč) ve verzi pro PC a 70 euro (1890 Kč) ve verzi pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Obsahovat bude navíc Covert Agent Packs, další misi nazvanou Desperate Measure, digitální soundtrack a tři digitální knihy, včetně artbooku, komiksu a románu.

Sběratelská edice za 120 euro (3240 Kč) na PC a 130 euro (3510 Kč) na konzole potom zahrne hru ve steelbooku, cca 23 cm vysokou figurku Adama Jensena, 48 stránkový artbook, bonusovou misi, tři DLC balíčky (The Classic Pack, The Enforcer Pack a The Intruder Pack), šest skladeb ze soundtracku ke stažení a artbook, komiks a román v digitální podobě.

V našem obchodě Xzone.cz jsou ceny nastaveny následovně: Klasická edice pro PC za 1099 Kč a pro konzole 1699 Kč, sběratelská edice 3599 Kč pro PC a 3899 Kč pro konzole. U sběratelské edice jde zatím o orientační ceny, které se mohou změnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama