Kolik v minulém fiskálním roce vydělalo studio Warhorse?
KC: Deliverance Novinka Kolik v minulém fiskálním roce vydělalo studio Warhorse?

Kolik v minulém fiskálním roce vydělalo studio Warhorse?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

24
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nebylo to málo.

Reklama

České vývojářské studio Warhorse vydalo své očekávané RPG Kingdom Come: Deliverance již v roce 2018, přičemž následně bylo odkoupeno společností Koch Media a aktuálně doufejme pracuje na dalším ambiciózním projektu, který snad v následujících letech dorazí na naše obrazovky.

Nicméně studio má i více než tři roky po vydání Kingdom Come stále pěkné tržby, kdy ty za poslední fiskální rok, jenž skončil letos v březnu, se vyšplhaly na 250 miliónů korun (zdroj Lupa). To následně činilo zisk v hodnotě 145 miliónů korun.

Pro zajímavost můžeme uvést, že tržby za fiskální rok 2019 dělaly 463 miliónů, zatímco ty z roku 2018 téměř překonaly hranici 1,1 miliardy korun.

Kromě toho připomínáme, že se do zmíněného středověkého RPG chystá neoficiální český dabing, kdy si níže můžete poslechnout, jak budou znít postavy namluvené Kristýnou Novákovou s několika doprovodnými vtípky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama