Komiksová tahová strategie Battlefield Academy
Novinka Komiksová tahová strategie Battlefield Academy

Komiksová tahová strategie Battlefield Academy

Michal Burian

Michal Burian

3

Chystá se nová tahová strategie z období druhé světové války, která nabídne 30 bitev, v nichž se podíváme do Normandie a mj. také Severní Afriky.

Reklama

Slitherine Studios se podepsalo například na puzzle strategii Conquest! Medieval Realms či na letecké akci Airstrike Eagles of World War II. Již nějaký pátek se však soustředí na zajímavě vypadající tahovou strategii Battlefield Academy. Ta vychází z konceptu televizního seriálu Battlefield Britain, který v roce 2004 vysílala televize BBC. Pracuje se na ní již delší dobu a původně se mělo jednat o hru, jež by podpořila reklamní kampaň seriálu. Autoři si to však rozmysleli a rozhodli se, že vytvoří plnohodnotný titul.

Battlefield Academy nabídne 30 nejrůznějších misí, v nichž se podíváme do Normandie, Severní Afriky a bude čelit také nacistům v Ardenách. Mise budou rozděleny do třech kapitol a postupně si budeme moci zahrát za armádu USA, Anglie, Itálie, Německa či Polska. Z čehož plyne, že nebudou chybět ani tanky Sherman, Firefly, Panther, Tiger nebo letadla Stukas, Hurikán, P47 a mnoho dalších.

Jednotek nebudeme mít při misích mnoho a budeme si je muset chránit. Za přežití a úspěšné splnění úkolu však dostanou nejrůznější ocenění a tím se budou jejich schopnosti postupně zlepšovat. Chybět nebude možnost leteckého náletu, bombardování určitého místa na mapě a odstřelování.

Vše bude navíc ladit se zajímavě vypadající komiksovou grafikou a k větší reálnosti má přispět také přítomnost Johna Buckleya, profesor vojenské historie.

Battlefield Academy vyjde na PC, a to pravděpodobně již v letošním roce. Hru si bude moci zahrát snad každý hráč, protože hardwarové nároky nebudou nijak vysoké. Podle všeho bude stačit obyčejný Intel Pentium 4 či AMD Athlon XP s Windows XP/Vista/7, 512 MB RAM (Visty a Seven 1 GB) a grafická karta kompatibilní s DirectX 9 a se 128 MB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama