Kompletní informace o RGP The Legend of Zelda: Link’s Awakening v traileru
Novinka Kompletní informace o RGP The Legend of Zelda: Link’s Awakening v traileru

Kompletní informace o RGP The Legend of Zelda: Link’s Awakening v traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Čtyři minuty dlouhý přehledový trailer nás připravuje na blízké vydání hry.

Reklama

Nintendo připravilo nový, čtyři minuty dlouhý trailer k chystané hře The Legend of Zelda: Link's Awakening, která podává fanouškům kompletní informace o hře, jejíž nové vydání je naplánováno pro konzoli Switch na 20. září.

Opět tak můžete prozkoumat v jedné z nejoblíbenějších her série The Legend of Zelda znovu vytvořený ostrov Koholint. Link se ocitá na tomto tajemném ostrově, obývaném zvláštními a hodně barevnými bytostmi. Aby z ostrova unikl, musí sesbírat po celé zemi magické nástroje a probudit Wind Fish.

Znovu vytvořený ostrov Koholint sice věrně odpovídá své předloze, ale byl přestavěn ve zcela novém uměleckém stylu, takže bude k průzkumu lákat nejen nováčky, ale i fanoušky.

Abyste získali nadvládu nad množstvím dungeonů a odhalili skrytá tajemství ostrova, budete muset bojovat se spoustou nepřátel. Setkejte se s postavami ze Super Maria jako jsou Goombasové, Piranha Plants a další. Ve vašem dobrodružství vám budou pomáhat originální místními usedlíci, od kterých můžete během rozhovorů pochytit důležité informace.

Když pak během plnění hlavní příběhové linie ovládnete nějaký dungeon, získáte místnosti v tomto podzemí zvané Chambers, tak z něj můžete vytvořit úplně nový Chamber dungeon, odpovídající vašim představám. Vchod umístit jinde, přidat místnost plnou nočních můr a mnoho dalšího. Použitím kompatibilních amiibo figurek získáte další typy Chambers a ještě další můžete dostat v průběhu hry plněním miniher, jako je sjíždění peřejí a třeba rybaření.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama