Seznamte se s příběhem RPG The Legend of Zelda: Link’s Awakening
Novinka Seznamte se s příběhem RPG The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Seznamte se s příběhem RPG The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy Nintendo Switch Switch

Link ocitne na záhadném ostrově, plném easter eggů.

Reklama

Nový trailer od Nintenda pro hru The Legend of Zelda: Link's Awakening není opravdu moc dlouhý, proto vám pod ním nabízíme i pár dalších zajímavostí.

V roli Linka budete prozkoumávat ostrov Koholint a sbírat předměty, kterými probudíte Wind Fish a také najdete cestu zpět domů. Kromě povrchu ostrova na vás čeká i podzemí v podobě dungeonů plných pastí, nástrah a nepřáteli, včetně některých ikonických ze série Super Mario.

Hra bude obsahovat i přepracovaný soundtrack a právě k němu se váže další zajímavost. V původní verzi The Legend of Zelda: Link's Awakening byly schované různé vtipné easter eggy, která lidé mohli spustit zadáním jména vaší postavy. Vložení určitých jmen totiž může spustit některé konkrétní skladby. V japonské verzi jste mohli zadáním と た け け poslouchat skladbu Totaka's Song, napsanou skladatelem Nintenda Kazumi Totakou.

Nyní vyšlo najevo, že nová verze hry obsahuje stejný easter egg. Nebo dokonce dva a mají co do činění se jménem vaší postavy. Pokud zadáte jako jméno „totakeke“, ozve se „Totaka's Song“ a pokud jako své jméno zadáte „zelda“, uslyšíte remixovanou verzi hlavního hudebního motivu.

The Legend of Zelda: Link's Awakening vyjde pro Switch 20. září.

Zdroj: Nintendo a GameXplain!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama