Konami na pátek chystá prezentaci Silent Hill Transmission
Silent Hill 2 Novinka Konami na pátek chystá prezentaci Silent Hill Transmission

Konami na pátek chystá prezentaci Silent Hill Transmission

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Láká na nové informace o hrách i filmu.

Reklama

Zatímco se v posledních dnech hojně spekuluje o možné akci State of Play od Sony, nakonec jsme se dočkali oznámení od úplně jiné, byť rovněž japonské společnosti. Řeč je o Konami, jež dnes v noci informovalo o další prezentaci Silent Hill Transmission, která se uskuteční v pátek 31. května v 1:00 ráno středoevropského letního času.

Konami pouze dodává, že se máme těšit na nové informace o hrách, hlubší pohled na chystaný film Return to Silent Hill, inspirovaný druhým dílem herní série, a také nový merch.

Jaké hry přesně uvidíme, sice společnost neprozradila, ale téměř s jistotou můžeme prohlásit, že se ukáže Silent Hill 2 Remake od polského studia Bloober Team. Vývojáři opakovaně informovali o tom, že je projekt téměř dokončen a čeká se jen na to, kdy se Konami rozhodne oznámit datum vydání. Právě tady by se to mohlo stát.

Kromě toho víme oficiálně ještě o dvou titulech. Tím prvním je poněkud záhadný Silent Hill: Townfall od studia No Code a artového vydavatele Annapurna, o něm nevíme prakticky nic. Posledním projektem je potom Silent Hill f, zasazený do Japonska 60. let minulého století. Jde o hru, jež by měla být tím dalším velkým dílem, na který fanoušci čekají už opravdu dlouho.

Uvidíme, jak se Konami bude dařit, neboť již započatý restart série zatím působí poněkud rozporuplně. Interaktivní seriál s podtitulem Ascension byl vyloženě propadák a zapomnělo na něj raději i samotné Konami. Nedávno vydaný Silent Hill: The Short Message, který se zabývá náročnými tématy jako šikana, domácí násilí či psychické zdraví, se sice dočkal i velmi pozitivních reakcí (včetně naší recenze), ale také mnohých negativních.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama