Koncem měsíce dostane Fortnite mód Battle Royale
Fortnite Novinka Koncem měsíce dostane Fortnite mód Battle Royale

Koncem měsíce dostane Fortnite mód Battle Royale

Michal Burian

Michal Burian

3

100 hráčů na jedné obří mapě slibuje velkolepé bitvy.

Reklama

Společnost Epic Games koncem měsíce vylepší svou akci Fortnite a přidáte do hry nový mód. Tím bude stále oblíbenější Battle Royale. Ve Fortnite bude od 26. září a vývojáři lákají na obří mapu, kde se střetne 100 hráčů v PvP bitvách, kde bude záležet na budování dovedností. Zapomenout ale nemůžete ani na stavbu základen, před kterou vás ale odradí smrtící kruh, který se bude stále zvětšovat, stejně jako v PlayerUnknown's Battlegrounds. Zajímavé je, že na mapu se hráči dostanou létajícím battle busem.

Battle Royale ve Fortnite se v současné době nachází ve veřejném testování. Oficiálně bude ve hře od 26. září.

Fortnite se dá nejlépe popsat jako kříženec mezi Minecraftem a Left 4 Dead. Hra je zasazena do otevřeného světa, kde ve dne vylepšujete svou základnu s ostatními hráči, abyste ji v noci ubránili před hordami nepřátel. Hordu budou tvořit zombie všelijakých typů a velikostí. Bojovat budete za pomoci zbraní, pastí a obrany.

Fortnite zatím vyšlo v rozpracované verzi na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Příští rok má být uvedena do provozu finální verze, která bude free-to-play. Přečtěte si naše dojmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama