Koncem roku u nás vyjdou závody Gas Guzzlers
Gas Guzzlers: Combat Carnage Novinka Koncem roku u nás vyjdou závody Gas Guzzlers

Koncem roku u nás vyjdou závody Gas Guzzlers

Michal Burian

Michal Burian

9

Titul Gas Guzzlers sbírá v recenzích hodnocení 8+/10 a už získal ocenění jako 2. nejlepší závodní hra roku 2012.

Reklama

Česká distributorská společnost TopCD se rozhodla zařadit do svého vydavatelského plánu na letošní rok i akční arkádové závody Gas Guzzlers: Combat Carnage. Ty sbíraly v recenzích hodnocení 8+/10 a už získaly ocenění jako druhá nejlepší závodní hra roku 2012.

Chorvatští vývojáři se rozpomenuli na dobré prvky z Mashed a Flatoutu a spojili je do jediné hry. Výsledkem je objev letošního roku na poli závodních her, o čemž svědčí mnohá ocenění, které Gas Guzzlers získává, např. 2. místo v kategorii Nejlepší evropská závodní hra roku 2012, které udělovali hráči na letošním Gamescomu. Ptáte se, co je tak ohromilo?

TopCD: Dynamické a variabilní arkádové závodění, které v mnoha ohledech drtí veškerou konkurenci, DiRT Showdown nevyjímaje!

Hra překvapuje variabilitou vozidel, zbraní, upgradů a bonusů na trati, stejně jako vynikajícím a zničitelným prostředím. Hráč začíná s lehce děravou rachotinou, ale postupně ji za vydělané peníze dává do kupy a vypracovává se nahoru. Totéž platí i pro vaše protivníky, takže hra neupadá do stereotypu, jakmile se jim vyrovnáte, ale předkládá nové výzvy a překvapení. Vaše kariéra postupuje ve 4 výkonnostních třídách. V průběhu hry se postupně odemykají další podniky (závody, turnaje), tratě a vozidla. Vstup do některých podniků je podmíněn specifickými požadavky, např. typem auta a zbraně, poplatkem aj. Přechod do vyšší třídy si vybojujete jen vítězství ve speciálním závodě mistrů (bossů). Dobře vybírejte, do jakých součástek investujete, jakou výzbroj připevníte na kapotu (rakety, kulomety...) a jakým pancířem vyztužíte vůz. Dynamické závody, střelba a nepříjemní protivníci vám nedovolí ani na chvilku vydechnout.

250+ mil likvidační jízdy a adrenalinu

12 aut s rozdílnými (ne)výhodami a širokými možnostmí vylepšení

4 zbraně a 3 vylepšení pro každou z nich, 15+ typů munice

rozhodování, do jakého vylepšení auta investovat peníze, což ovlivňuje vaši další úspěšnost

vylepšují se také soupeři (jejich povaha a styl jízdy se liší) a přinášejí do hry nová překvapení

neskutečné možnosti přizpůsobit si vzhled auta, můžete kombinovat laky a barvy na různých částech auta zvlášť, zadat si vlastní poznávací značku atd.

variabilní tratě jako americké kaňony, pouštní pahorky či zasněžené horské svahy

různé bonusy rozmístěné na trati (být první neznamená jen dostat raketou do zad)

škody na různých částech auta

síťová hra

špičková grafika na úrovni série Dirt

specifický (černý) humor

...a tuna spáleného benzínu, dvě tuny rozmláceného šrotu, tři tuny předobjednávek této povedené hry atd. :-)

TopCD jej vydá s českými titulky zhruba na přelomu podzimu/zimy (listopad/prosinec) 2012 ve verzi pro PC za necelých 300 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama