Koncepty z Uncharted 4 zaměřené na detaily
Novinka Koncepty z Uncharted 4 zaměřené na detaily

Koncepty z Uncharted 4 zaměřené na detaily

Michal Burian

Michal Burian

62

Dávají tušit, že Naughty Dog na grafické stránce nového Uncharted hodně záleží. Vývojáři prý usilují o filmovou kvalitu, zejména aby se Nathan choval realisticky a působil živě.

Reklama

Naughty Dog během víkendového PlayStation Experience uspořádali debatu s fanoušky, kde se věnovali očekávanému Uncharted 4: A Thief's End. O příběhové stránce nechtěli moc mluvit, místo toho pustili video zaměřené na grafiku a detaily s ní související. Jak si sami můžete ověřit v galerii níže, na grafiku se vývojáři hodně zaměřili. Během prezentace tvrdili, že usilují o filmovou kvalitu, zejména aby se Nathan choval realisticky a působil živě. O to se mají postarat zejména animace - v Uncharted 4 bude mít Nathan 850 různých animací obličeje, zatímco ve třetím díle měl jeho obličej pouhých 120 animací. To je velký rozdíl.

Model Nathana Drakea vypadá více realisticky a na jeho tváři se projevují přibývající roky a hlavně řemeslo. Neohrožený lovec pokladů toho zažil již mnoho. Má tak na tváři jizvy.

O příběhu jsme se bohužel nic nového nedozvěděli. Musí nám tak stačit, že příběh má být mnohem osobnější. V tom sehraje velkou roli jeho bratr Sam, kterému propůjčil hlas Troy Baker. Nathana si vzal na starost Nolan North.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama