Konečně: Sony oznámila termín PS5 prezentace
Novinka Konečně: Sony oznámila termín PS5 prezentace

Konečně: Sony oznámila termín PS5 prezentace

Martin Zavřel

Martin Zavřel

101
Platformy PlayStation PlayStation 5

A je to tady.

Reklama

Tak jsme se dočkali. Podle všeho bude ale prezentace zaměřena hlavně (pouze?) na hry samotné. Těžko říct, zda vůbec uvidíme konzoli.

Za sebe ale říkám: to je v pořádku, každou herní platformu definují v první řadě její hry. Jako hráče mne právě ty zajímají nejvíc. V minulosti jsem si už mockrát pořídil nějakou herní mašinku kvůli konkrétnímu titulu.

Uznávaný novinář Jason Schreier oznámení komentoval, že prezentace bude stát rozhodně za to. Sony ji údajně interně několikrát odložila a vylepšila, aby si byla kvalitou jistá.

Zde je oficiální oznámení události od prezidenta SIE:

"S každou generací, od první Playstation po Playstation 4, míříme výše a snažíme se posunout hranice dále, abychom nabídli lepší zážitky pro naši komunitu. To byla mise Playstation během uplynulých 25 let. Mise, které jsem součástí skoro od začátku.

Je málo věcí, které jsou více vzrušující, než start nové konzole. Ačkoliv cesta k tomu startu byla poněkud... jiná, stále se velmi těšíme na to, že vás sebou vezmeme na cestu za redefinováním budoucnosti videoher.

Podělili jsme se o technické specifikace a ukázali jsme vám nový ovladač DualSense. Ale co by byl start bez her?

Proto mám velkou radost, že vám mohu oznámit, jak brzo vám nabídneme první pohled na hry, které budete hrát poté, co Playstation 5 odstartuje tyto vánoce. Hry přicházející na PS5 představují to nejlepší v oboru, od inovativních studií po celé planetě. Studia větší i menší, novější i zavedená, pilně pracovala na vývoji her, které předvedou potenciál nového hardware.

Tahle digitální prezentace poběží zhruba hodinu a poprvé budeme tuto událost společně sdílet virtuálně. Absence fyzických konferencí nám poskytla úžasnou příležitost myslet jinak a vzít vás na tuhle cestu sebou, snad blíže, než kdy předtím. Tohle je součást našich PS5 odhalení a ujišťuji vás, že po ukázce příští týden nám toho k odhalení stále spousta zbude.

Prosím přidejte se k nám na Twitchi a Youtube 4. června od 22:00, abyste viděli, co čeká příští generaci her. Doufám, že na nás budete hrdí."

Jim Ryan, Prezident & CEO, Sony Interactive Entertainment

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama