Konzole od KFC je skutečností
Novinka Konzole od KFC je skutečností

Konzole od KFC je skutečností

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

19

A skutečně nabídne možnost ohřívání kuřat.

Reklama

Vedle nových konzolí Xbox Series X|S a PlayStation 5, přichází na scénu i další konzole, ovšem od trochu netradičního výrobce. Už dříve zveřejnil řetězec rychlého občerstvení KFC reklamu, ve které prezentovali svou vlastní konzoli. Ta svým vzhledem, který připomínal pověstný kyblík, a schopností ohřát si pomocí konzole kuřecí pochoutky, vzbuzovala v hráčích spíše domněnky toho, že se jedná o vtip. Jenže ono to není vtip. Konzole KFConsole je skutečností.

Zařízení připravené na VR režim, s procesorem Intel schopný 4K rozlišení, raytracingu a hratelnosti až 240 fps, nabídne i speciální komoru na kuřata, která by váš pokrm měla udržet v teple. Konzole od KFC rovněž obsahuje grafický procesor Intel NUC 9 a grafickou kartu ASUS, kterou bude možné vyměnit. Má také dva 1TB NVMe SSD disky Seagate BarraCuda.

Tato KFConsole byla technicky poprvé představena den po odhalení PlayStationu 5, a ačkoli si mnozí mysleli, že to může být jen zábavný marketingový vtip od KFC, KFConsole je velmi reálná.

Samotné pouzdro KFConsole, které má představovat onen kyblík, je vyrobeno společností Cooler Master a patentovaná kuřecí komora je snad jeho největším charakteristickým rysem. „Díky patentované kuřecí komoře nikdy neriskujete, že vaše kuře znovu vychladne. Využitím systému přirozeného tepla a proudění vzduchu se nyní můžete soustředit na svou hru a vychutnat si mezi koly horké, křupavé kuře," uvádí oficiální popis.

Datum vydání ani cena zatím nebyla uvedena, nicméně společnost Cooler Master už konzoli nyní promuje na svých stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama