Konzolisté se na APB ještě načekají
All Points Bulletin Novinka Konzolisté se na APB ještě načekají

Konzolisté se na APB ještě načekají

Milan Votava

Milan Votava

S velmi znepokojivou informací pro všechny konzolisty dnes přispěchali vývojáři hry All Points Bulletin. Vypadá to tak, že tato velmi slibně vypadající MMO hra nakonec vyjde pouze na PC, přičemž majitelé konzolí si na její vydání ještě nějaký ten čas počkají.

Reklama

Studio Realtime Worlds nejdříve slibovalo, že APB vyjde kromě PC i na konzole, ale později se ukázalo, že tento plán je natolik těžký, že se nakonec budou muset hráči spokojit pouze s verzí pro PC. I samotný hlavní designér hry EJ Moreland připustil, že by si nepřál nic jiného, než aby v této akční MMO hře mohli poměřit své síly i majitelé Xboxu 360 a PS3, ale aby k tomuto mohlo dojít, museli by dojít k velmi rozsáhlému redesignu konzolových portů. Kromě toho vývojáři přiznali také to, že místo toho aby museli uvolnit dostatek prostředků pro sestavení konzolového týmu, rozhodli se veškerý svůj um soustředit na verzi pro počítače.

Autoři sice slibují, že se jednou konzolisté APB také dočkají, ovšem prozatím se Realtime Worlds soustředí na PC verzi, přičemž tu konzolovou zatím nechávají u ledu. Naopak hráči na PC si tuto gangsterskou multiplayerovou akci zahrají již 2. července 2010.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama