Konzolisté si mohou dlouze vyzkoušet Metro Redux
Metro: Redux Novinka Konzolisté si mohou dlouze vyzkoušet Metro Redux

Konzolisté si mohou dlouze vyzkoušet Metro Redux

Michal Burian

Michal Burian

16

V Metro 2033 Redux máte k vyzkoušení 8 kapitol, zatímco v Metro: Last Light Redux rovnou 9 kapitol.

Reklama

Trial verze her jsou stále více populární a v dnešní době nahrazují demoverze. Jde o to, že nám vydavatel dovolí si bezplatně zahrát určitou část své hry, abychom zjistili, zda se nám líbí. Jediným problémem tohoto modelu je skutečnost, že trial verze vycházejí dlouho po uvedení titulu na trh. Jde tedy spíše o pokus vydavatele nalákat na hru hráče, kteří si ji ještě nekoupili.

Ať se na to díváte jakkoliv, na PlayStation Network a Xbox Live Marketplace naleznete trial verze Metro 2033 Redux a Metro: Last Light Redux pro PlayStation 4 a Xbox One. První vylepšený díl post-apokalyptického Metra vám umožní si vyzkoušet prvních 8 kapitol, zatímco v Last Light Redux máte hned 9 kapitol. Jde tak o podstatnou část hry.

Pokud se vám hry zalíbí, můžete si je poté upgradovat na plné verze. O svůj postup nepřijdete a po koupi plné verze budete moci pokračovat tam, kde jste v trialu skončili.

Metro: Redux (vylepšené verze obou dílů) vyšlo v létě 2014 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. V naší recenzi si kompilace vysloužila 10/10 za spoustu kladných věcí, včetně vylepšené vizuální stránky, zachování unikátní atmosféry, nesmírně krátkých loadingů, lepší AI, módů Sparťan a Přežití nebo přítomnosti všech DLC pro Last Light.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama