Koza z Goat Simulatoru se snaží prorazit v Dotě 2
Dota 2 Novinka Koza z Goat Simulatoru se snaží prorazit v Dotě 2

Koza z Goat Simulatoru se snaží prorazit v Dotě 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Mysleli jste si, že vás případě proslulého Goat Simulatoru už nic nepřekvapí? Že už nemůže přijít nic šílenějšího? Tak se radši zamyslete znovu.

Reklama

Z Goat Simulatoru se stala určitá forma legendy. Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme proti tomu protestovat, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat, jak by řekl klasik.

Kolem jednoho z nejšílenějších konceptů v historii herního průmyslu vyrostla početná komunita, jejíž příslušníci berou Goat Simulator buď jako povedenou parodii a recesi, nebo jako oddychovou zábavu a nebo jako modlu. To podle stupně šílenství daného hráče. A jak se zdá, právě tahle komunita teď chce kozu i v Dotě 2.

Vývojáři z Coffee Stain Studios včera přidali na Steam Workshop Doty 2 kurýra, který vypadá přesně jako koza z Goat Simulatoru. Lepkavý jazyk, prazvláštní pohyb, jetpack, všechno je očividně tak jako v samotném kozím simulátoru. Nechybí ani neskutečně praštěný trailer. A nejspíš vás nepřekvapí, že se hráči nápadu chytli a mnozí takového kurýra ve hře opravdu chtějí.

O dostatečnou podporu ze strany hráčů zřejmě nikdo nemusí mít strach, takže zbývá otázka, jestli budou mít ve Valve dost soudnosti a kurýra opravdu přidají. V případě titulů od Valve a jejich fanoušků je ale možné ledacos a zrovna u Doty 2 to platí nejvíc. Kdo ví, když neuspěl sám Gabe Newell, možná uspěje koza. Tím by si Goat Simulator mohl připsat další, pro mnohé jistě nepochopitelný úspěch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama