Kreativní ředitel Dragon Age 4 opouští BioWare
Dragon Age 4 Novinka Kreativní ředitel Dragon Age 4 opouští BioWare

Kreativní ředitel Dragon Age 4 opouští BioWare

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Společnost opustil po vzájemné dohodě.

Reklama

Kreativní ředitel a zkušený veterán, Matt Goldman, odchází ze společnosti BioWare po čtyřech letech. Goldman rovněž zastával pozici hlavního kreativního ředitele série Dragon Age, a to včetně dlouho vyvíjeného Dragon Age 4. Z BioWare odešel po vzájemné dohodě.

K odchodu Goldmana se vyjádřil také generální manažer společnosti BioWare, Gary McKay, skrze email zaměstnancům. "Píšu vám, abych vás všechny informoval, že Matt Goldman opouští BioWare. Vzájemně jsme se dohodli na odchodu a jeho poslední den je dnes. Chápeme, že Mattův odchod má na vás dopad, stejně jako na vývoj hry. Ujišťujeme vás, že náš závazek vytvořit vysoce kvalitní hru Dragon Age nepolevil a nebudeme dodávat hru, která nebude odpovídat standardům společnosti BioWare," napsal McKay v emailu. Zástupce pro Electronic Arts tuto informaci potvrdil, přičemž sdělil, že vývoj Dragon Age je ve skvělých rukou.

Goldman začal pracovat pro BioWare už v roce 1998 jako výtvarník, přičemž se podílel na všech známých hrách z jejich produkce, a to od Baldur's Gate přes Jade Empire až po několik prvních her ze série Dragon Age. Na krátkou dobu působil také ve studiu Ensemble. Zde pracoval na Halo Wars. V roce 2017 převzal funkci hlavního kreativního ředitele hry Dragon Age 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama