Krev, useknuté hlavy a končetiny přidá DLC do Total War: Warhammer
Total War: Warhammer Novinka Krev, useknuté hlavy a končetiny přidá DLC do Total War: Warhammer

Krev, useknuté hlavy a končetiny přidá DLC do Total War: Warhammer

Michal Burian

Michal Burian

20

Bitvy ve Warhammeru budou ještě brutálnější. <strong>Už oficiálně</strong>.

Reklama

Studio Creative Assembly připravilo první placený dodatečný balíček pro Total War: Warhammer. Jmenuje se Blood for the Blood God. Fanoušci série Total War si jistě vzpomenout na Rome 2, pro které tohle DLC také vyšlo. Stálo necelá tři eura a proměnilo válku na brutální boje s useknutými hlavami a končetinami. DLC obsahovalo stovky děsivých animací pro různé typy jednotek, kdy voják pocítil každé bodnutí mečem nebo zásah šípem či kamenem. To samé se dá čekat i v Total War: Warhammer, které si o něco podobného přímo říká, nemyslíte?

Dodatečný balíček Blood for the Blood God pro Total War: Warhammer přináší přesně to samé. S využitím částicových efektů umožňuje bojovníky potřísnit krví, vsakování rudých kaluží do země a nové zvykové efekty, kdy uslyšíte každé bodnutí, máchnutí a úder.

Navíc zombie, kostry a další nepřátelé mohou pokračovat v boji i v situaci, kdy přijdou o nějakou končetinu. Úprav se dočkalo také uživatelské rozhraní a jistě potěší náhodné, globální události v kampani, které generují větší krveprolití v bitvě.

Pokud toužíte po krvavějších bojištích, musíte zaplatit 2,49 euro. DLC právě vyšlo.

Závěrem nesmíme zapomenout, že dnes má vyjít bezplatná aktualizace, která přidá pět nových multiplayerových map, vyváží jednotky napříč rasami, vylepší umělou inteligenci nepřátel, zajistí lepší stabilitu hry a přidá podporu DirectX 12. Další zajímavostí je kavalérie Blood Knights, která patří mezi jednu z nejsilnějších.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama