Kultovní Vietcong ožívá díky českým fanouškům
Vietcong Novinka Kultovní Vietcong ožívá díky českým fanouškům

Kultovní Vietcong ožívá díky českým fanouškům

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

13
Platformy Windows PC

Zahrajte si s dalšími českými hráči multiplayer.

Reklama

Legendární česká hra Vietcong od studia Pterodon v loňském roce oslavila 20 let. Ačkoli na první díl z roku 2003 o pouhé dva roky později navázalo plnohodnotné pokračování, tak u tuzemských hráčů si kultovní status vysloužila především dodnes oceňovaná jednička a její datadisk Fist Alpha.

Že má hra dodnes minimálně u nás stále své fanoušky, dokazuje snaha komunity o aktivní udržování multiplayerové složky hry. Poslední týdny a měsíce stojí za pozornost především aktivita klanu s názvem {G.S} Team, jehož členům se podařilo rozběhnout multiplayerový režim i po konci služby GameSpy.

Titul je navíc při dodržení určeného postupu bez problémů hratelný také na moderních operačních systémech v čele s Windows 10 a 11. Pokud byste si chtěli multiplayer prvního Vietcongu s dalšími českými a slovenskými hráči vyzkoušet, tak můžete navštívit stránku klanu na Facebooku. Návod na zprovoznění hry najdete na oficiálních stránkách skupiny. Níže se můžete podívat na krátkou ukázku z hraní.

„Chtěl bych tenhle příspěvek sdílet hlavně s hráčskou komunitou pro kterou je srdcovka Vietcong stejně jako pro mě. Hrajeme na twitchi Vietcong multiplayer a pro spoustu z vás kteří to hráli a přestali kvůli tomu že nejdou vidět servery tak je řešení. V případě že si chcete zahrát multak téhle staré české klasiky neváhejte napsat na FB stránku {G.S} Team o radu,“ vybízí členové skupiny další hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama