Kupte si Wii U a hru Mario Kart 8 za skvělou cenu
Mario Kart 8 Novinka Kupte si Wii U a hru Mario Kart 8 za skvělou cenu

Kupte si Wii U a hru Mario Kart 8 za skvělou cenu

Redakce

Redakce

Konzole Nintendo Wii U + hra Mario Kart 8 v jednom balení. K objednávce od nás navíc dostanete dárek, tričko s motivem hry Mario Kart.

Reklama

V našem obchodě Xzone.cz jsme si pro vás připravili pěkný balíček, který obsahuje konzoli Nintendo Wii U a závodní arkádu Mario Kart 8 za celkovou cenu 7698 Kč. K objednávce od nás navíc dostanete dárek v podobě trička s motivem hry Mario Kart.

Speciální edice bundlu Mario Kart 8 Premium Pack představuje ideální řešení pro hráče, kteří ještě nemají své Wii U. Edice obsahuje černou Wii U prémiovou konzoli s kapacitou 32GB společně s černým Wii U GamePadem, pohybovým snímačem a taktéž s herním diskem Mario Kart 8. Mario Kart 8 přináší 16 nově upravených klasických tratí a dále 16 tratí zcela nových. Také řady tradičních postaviček rozšíří postavičky nové. Společně budou čelit novým výzvám a zvratům, jako je jízda vzhůru nohama či po stěnách, jenž přináší nová antigravitační funkce.

Mario Kart 8

Mario Kart 8 přináší antigravitaci do světa závodů! V této hře můžete jezdit dokonce i po stropě a to vše v trojrozměrném prostředí!

Budete také moci využít vychytávky z předchozích verzí jako je například létání a závod pod vodou z Mario Kart 7 nebo jízdu na motocyklech z Mario Kart Wii.

Samozřejmostí je globální multiplayer a integrace s Miiversem, ze kterého můžete sdílet vaše zážitky!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama