Lara Croft prozradila několik drobků z příběhu
Rise of the Tomb Raider Novinka Lara Croft prozradila několik drobků z příběhu

Lara Croft prozradila několik drobků z příběhu

Michal Burian

Michal Burian

15

V Rise of the Tomb Raider půjde o artefakt ve ztraceném městě, který uchovává duši proroka. Ta podle legendy učiní nálezce nesmrtelným.

Reklama

Předevčírem Microsoft vydal poutavý teaser trailer na hru Rise of the Tomb Raider, která se nám detailněji ukáže za dva týdny na E3 v Los Angeles. Zároveň s videem připravili tvůrci aktualizovanou oficiální stránku. Na Twitteru poté upozornili, že na stránce je něco ukryto. Fanoušci se pustili do prozkoumávání a odhalily několik detailů z příběhu, které nám popsala sama archeoložka Lara Croft.

Legenda vypráví o artefaktu ukrytém ve ztraceném městě, ve kterém je uchovaná duše proroka. Říká se, že ti, kteří artefakt získají, budou nesmrtelní.

Cesta bude nebezpečná, ale tajemství ztraceného města musím odhalit dříve než Trinity. Tu nic nezastaví, ale mně taky ne.

Drsná sibiřská divočina hlídá ztracené město, zuřivě ochraňuje tajemství zrádným terénem a mrazivým klimatem. Musím najít způsob, jak nejen přežít nepřátelskou divočinu, ale jak prostředí a počasí využít proti Trinity.

Tyhle hrobky jsem si v životě nepředstavovala. Tolik historie je v nich pohřbeno, ale musím být opatrná; ukrývají také nebezpečí a pasti, jejichž cílem je zastavit každého, kdo se jen odváží do nich vstoupit.

V předvečer mongolské invaze se ztracené město Kitezh potopilo ve vlnách jezera. Voda sebou vzala všechno tajemství a poklady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama