Launch trailer na první epizodu Resident Evil: Revelations 2
Resident Evil: Revelations 2 Novinka Launch trailer na první epizodu Resident Evil: Revelations 2

Launch trailer na první epizodu Resident Evil: Revelations 2

Michal Burian

Michal Burian

12

Vyšla první epizoda hororové akce Resident Evil. Recenzi pro vás připravujeme.

Reklama

Resident Evil: Revelations 2 je dalším dílem ze série Resident Evil, který se více zaměřuje na hororovou stránku, než na akci jako tomu bylo u RE5 a RE6.

Jakmile Claire vstoupila na území města Raccoon City, okamžitě se stala jednou z nejpopulárnějších postav universa Resident Evil. Byla to právě Claire, kdo nás naučil cítit omračující strach, zatímco ostatní si pevně stáli za svým; Claire jako vězeň na ostrově Rockfort dokázala, že i civilista bez jakéhokoliv tréningu či bojových zkušeností dokáže odolat naprosté beznaději a přežít.

Ve hře Revelations 2 pokračuje hlavní hrdinka Claire ve své soukromém dobrodružství. Mezitím se stává schopnou a ostřílenou členkou nevládní organizace nesoucí jméno Terra Save. V této organizaci pomáhá Claire těm, kteří byli postiženi tzv. Bow útokem. Jak se zpočátku zdá, Claire se díky tomuto zdánlivě bezpečnému úkolu ocitá na malou chvíli v bezpečí. Ale lidské kroky jsou tolik nevyzpytatelné.

První epizoda stojí 5,99€. Doporučujeme koupit kompletní Season Pass se všemi epizodami za 24,99€ nebo počkat na krabicovou verzi se všemi epizodami.

K Resident Evil: Revelations 2 vám v našem obchodě GameExpres.cz dáme navíc samolepku Warning Zombie Zone. Hru předobjednáte na PC za 750 Kč, PS3 a Xbox 360 za 949 Kč a PlayStation 4 a Xbox One za 1199 Kč.

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama