Laura Baileyová v Uncharted 4 hraje vůdkyni žoldáků
Novinka Laura Baileyová v Uncharted 4 hraje vůdkyni žoldáků

Laura Baileyová v Uncharted 4 hraje vůdkyni žoldáků

Michal Burian

Michal Burian

9

Fanoušky zaujmou záběry z motion capture a několik zajímavostí.

Reklama

Po tiskové konferenci na PlayStation Experience následovalo povídání s tvůrci ze studia Naughty Dog. Toho se ujal kreativní ředitel Neil Druckmann, který ukázal další záběry a hlavně nás pozval do zákulisí vývoje dvojicí videí ze snímání pohybů herců. Právě v těchto ukázkách můžete vidět novou postavu. Jmenuje se Nadine Ross a zahrála si ji sympatická Laura Bailey (Wikipedia). Tu můžete znát z mnoha her a filmů. Zmínit můžeme hry Halo 5: Guardians (Olympia Vale), Mad Max, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, The Order: 1886, Dragon Age: Inquisition nebo Sunset Overdrive.

V Uncharted 4 byste ji však nepoznali, Naughty Dog z ní totiž udělali černošku pocházející z Jižní Afriky. Ve hře se s ní budeme podle všeho často setkávat, jedná se totiž o vůdkyni žoldáků, kteří po celém světě dělají problémy.

„Její otec byl armádním generálem. Nadine Ross našla nejlepší vojáky a založila skupinu žoldáků pojmenovanou Shoreline. Po celém světě tahle skupina dělá hrozné věci,“ vysvětlil Druckmann. Detailněji se o postavě nechtěl bavit, dle jeho slov jde o důležitou postavu, a kdyby nám cokoliv dalšího prozradil, byli bychom ochuzeni o zážitek při hraní. To nikdo nechceme.

Pokud jste překvapeni skutečností, že černošku hraje běloška, tak podle Druckmanna nejde o nic nového. Vycházejí ze zkušeností ze survival thrilleru The Last of Us, kde razantním způsobem změnili Joela (Troy Baker) a Ellie (Ashley Jhonson). Kdyby k těmto změnám nedošlo, tak by si ani jeden z dotyčných nemohl ústřední postavu The Last of Us zahrát. Stejné je to u Uncharted 4, Laura Baileyová se na castingu ukázala jako nejlepší volba. V té době byl scénář již napsán a tak nezbylo Naughty Dog nic jiného, než si po motion capture pohrát se vzhledem herečky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama