left-4-dead-2
Blogy čtenářů Článek Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2

Marek Heczko

Marek Heczko

Left 4 Dead 2 je velmi dobra zombie akce učelem hry je dostat se z bodu A do bodu B k tomu vám bude k dispozici Ak47,brokovnice,granátomet,... a ještě…

Reklama

Left 4 Dead 2 je velmi dobra zombie akce učelem hry je dostat se z bodu A do bodu B k tomu vám bude k dispozici Ak47,brokovnice,granátomet,... a ještě vam přibydou zbraně na blížku jako jsou mačeta,katana,motorová pila,... a hodne oblíbená pánvička a mezi vámi je horda nemrtvých do toho vás ještě chtějí zabít infikování nemrtví jako je Boomer,Witch,Charger,Smooker,Tank atd..

Grafika a zvuky

Grafika je na dobre urovni a tak hru rozjedete uplne v pohodě,na hře se mi nejvice libi ze vývojáři vsadili na filmovost a to je velke +.Zombie sou perfektně zpracování skoro všechno je do detailu.Zvuky jsou dobre např. jak strilite se zbraní tak se vám nezda ze byste drželi nejakou kuličovku,ale myslite si ze jste to vy co střílíte po zombiich hra vas vtáhne a nepustí.Specialni infikované jde poznat i po zvuku.

Nová DLC

Jako první vyšlo DLC The Passing a to nás vtahlo do deje mezi Dead Center(Mrtvé Středisko) a Dark Carnival(Temný Karneval),kde zjistíte že ste u mostu který má ovládání na druhém konci.The Sacrifice je nejnovější DLC které Valve přidalo ,děj vás dostane mezi první  přeživší chcete se dostat na ostrov,ale mezi vámi je ješte hodne zombii.V tomto DLC mate zaukol nekoho obetovat a  to bude asi všechno co mně asi napadlo,ale určitě doporučuju za mne 85%.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama