Left Behind prvním a posledním příběhovým rozšířením The Last of Us
The Last of Us Novinka Left Behind prvním a posledním příběhovým rozšířením The Last of Us

Left Behind prvním a posledním příběhovým rozšířením The Last of Us

Michal Burian

Michal Burian

22

Pak bude následovat jen dodatečný obsah pro multiplayer.

Reklama

Naughty Dog potvrdilo, že nadcházející Left Behind bude prvním a posledním příběhovým rozšířením survival thrilleru The Last of Us.

"Připravujeme multiplayerové DLC, ale nemáme žádné plány pro další singleplayerové DLC," napsal Eric Monacell na PS Blogu a dodal, že Left Behind nabídne dobrou délku." Záleží na tom, jak jste šikovní, jak si poradíte s obtížností."

Monacelli závěrem potvrdil, že pro DLC nahrávali nový soundtrack.

Last of Us: Left Behind DLC vyjde 14. února letošního roku za 15 euro a nabídne příběh odehrávající se před událostmi v The Last of Us. Čeká vás příběh dívenky Ellie, která se svou kamarádkou Riley (hraje ji Yaani King) zažívá nebezpečné dobrodružství. DLC bude hodně zaměřeno na vazby mezi Ellie a Riley.

"Před událostmi v The Last of Us žije Ellie v karanténní zóně se svou nejlepší kamarádkou Riley," prozradila před časem Ashley Johnson, která si zahrála právě Ellie. "V DLC budete svědky hravější stránky Ellie, která vám umožní ji lépe poznat a pochopit její život."

"Je to odlišný příběh. Je legrace vidět dvě dospívající dívky procházet obchoďáky. Je to taková post-pandemická verze dvou dospívajících dívek. Dozvíte se spoustu nových a zajímavých informací."

"Vztah Ellie s Riley je diametrálně odlišný od vztahu Ellie s Joelem. Za prvé, jsou to nejlepší kamarády, a za druhé, dospívající dívky. Jsou hravé a naivní/hloupé. Je to jiný druh vztahu, který se mi líbí."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama