Lego Star Wars: The Skywalker Saga dostane "galaktickou" edici
Lego Star Wars: The Skywalker Saga Novinka Lego Star Wars: The Skywalker Saga dostane "galaktickou" edici

Lego Star Wars: The Skywalker Saga dostane "galaktickou" edici

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nabídne dohromady 13 dodatečných balíčků s postavami.

Reklama

Během včerejší akce Disney & Marvel Games Showcase byla oznámena i jedna klíčová novinka pro zatím poslední velké kostičkové dobrodružství LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

To totiž 1. listopadu dostanete speciální "Galactic Edition", která nabídne přístup ke 13 dodatečných DLC balíčkům s dalšími postavami, a to včetně 6 zcela nových.

Abyste v tom tedy neměli úplně bordel, tak v rámci této edice dostanete základní hru, Character Collection 1 (balíček je již dostupný), a k tomu i Character Collection 2, v jejímž rámci se lze těšit na balíčky s postavami ze seriálů, jako jsou Klonové války, Obi-Wan Kenobi a Andor, a to vše za cenu 79,99 eur (na PC za 69,99 eur).

Každopádně zmíněné kolekce si půjde zakoupit i samostatně, kdy dohromady vás vyjdou v bundlu na 24,99 eur, případně každá zvlášť na 14,99 eur. Jednotlivá DLC v nich obsažená vás poté vyjdou na 2,99 eur.

Každopádně hru je aktuálně možné hrát na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series X/S a Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama