Liberty City v GTA 5 už na jaře
Grand Theft Auto IV Novinka Liberty City v GTA 5 už na jaře

Liberty City v GTA 5 už na jaře

Michal Burian

Michal Burian

11

Komunita na modu pracuje téměř tři roky a již brzy bude schopna vydat betu. <strong>Aktualizováno o nové obrázky</strong>.

Reklama

Modifikace jsou stále oblíbenější. Není tak divu, že častěji vznikají hodně ambiciózní fanouškovské projekty, které výrazným způsobem změní nebo obohacují hru. Podobný počin se chystá i do gangsterské akce Grand Theft Auto V od Rockstaru. Pár šikovných lidí téměř tři roky pracuje na modifikaci, která do GTA V přenese Liberty City. Tohle pochmurné město inspirované New Yorkem, New Jersey, Brooklynem, Queens, Manhattanem a Bronxem jste si mohli užít v Grand Theft Auto IV.

Liberty City mod se za pár týdnů dostane do bety a tvůrci budou schopni vydat první verzi pro širokou veřejnost. Pokud si budete chtít modifikaci vyzkoušet, tak musíte vlastnit nejen GTA V, ale také GTA IV, případně jeho epizody. Je to z důvodu, že potřebujete samotnou mapu originálního Liberty City.

Liberty City v Grand Theft Auto V nenahradí Los Santos nebo Blaine County, místo toho rozšíří herní svět o další velké město. Do něj budete moci odcestovat přes moře. Open IV nechtějí vynechat ani Episodes from Liberty City, rozšíření do GTA IV.

Připomeňme, že tato skupina v minulosti portovala GTA 3 do Vice City a San Andreas do GTA IV. Pokud máte rádi podobné výtvory, tak jiná část komunity chystá převod Vice City do GTA V a další zase mapu westernové akce Red Dead Redemption do GTA V.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama