Líbivá puzzle hra The Sojourn potrápí naše mozkové závity již za měsíc
The Sojourn Novinka Líbivá puzzle hra The Sojourn potrápí naše mozkové závity již za měsíc

Líbivá puzzle hra The Sojourn potrápí naše mozkové závity již za měsíc

David Křenek

David Křenek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Příběh světla, tmy a podstaty reality?

Reklama

Okurková sezóna nám pomalu končí, jelikož už za dva týdny tu máme očekávaný Gamescom, po němž bude začátek nového školního roku doslova za dveřmi. Proto by se hodilo poohlédnout po nějaké té hříčce, která nám v září pomůže okysličit mozek nemyslíte? Pokud máte rádi vizuálně pestré tituly s uměleckým nádechem a příjemným soundtrackem, tak bychom tu měli pro vás tip.

Vývojáři ze studia Shifting Tides prostřednictvím traileru oznámili datum vydání svého nadcházejícího titulu The Sojourn. Jedná se o first-person logickou hru, která vás zanese do tajemné země, ve které vás bude světlo vést vpřed. The Sojourn je alegorie, která zkoumá naši realitu v různých životních fázích počínaje narozením. S ubíhajícím časem se obtížnost úkolů samozřejmě stěžuje a svět odhaluje svoji rozmanitost a nespočet výzev.

Tím se však učíte a ovládáte nová pravidla a mechaniky hádanek. V titulu se nachází přesně čtyři kapitoly, jež by měly zabavit zhruba na 10 hodin. Každá nabídne odlišné umělecké styly a nové logické mechaniky.

The Sojourn vychází 20. září na Xbox One, PS4 a PC (přes Epic Games Store).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama