Life is Strange: Before The Storm v prvním traileru
Novinka Life is Strange: Before The Storm v prvním traileru

Life is Strange: Before The Storm v prvním traileru

Jan Kalný

Jan Kalný

33

V celkem třech epizodách prožijeme příběh Chloe před událostmi původní hry. První epizoda vyjde už 31. srpna. <strong>Doplněno o další informace a obrázky.</strong>

Reklama

Pokračování povedené epizodické adventury Life is Strange není ani tak pokračováním, jako spíše prequelem. Samostatný třídílný příběh, nás vrátí o tři roky zpět, před události původní hry. Hrát budeme za šestnáctiletou Chloe Price, která bude spolupracovat s Rachel.

„Life is Strange: Before the Storm je pro Square Enix důležitým vydáním a existuje jen díky tomu, že fanoušci chtěli návrat do Arcade Bay a znovu navštívit postavy, které si zamilovali," řekl Lee Singleton, šéf Square Enix London Studios.

„Spousta lidí se vidí v lidech, kteří změnili jejich životy. A přesně o tom Before the Storm je."Zajímavostí ovšem je, že Life is Strange: Before the Storm není vyvíjeno týmem Dontnod, ale Deck Nine Games. Což dává smysl, už jen proto, že v Dontnod pracují na plnohodnotném pokračování.

Dodatečné informace se navíc objevily ve FAQ na Redditu. Dozvěděli jsme se, že součástí Deluxe Edice bude i bonusová epizoda Farewell, kde budeme moci naposledy hrát za Max. Je to takové další malé potvrzení toho, že v druhém díle hry pravděpodobně hodíme známé postavy za hlavu.

Vlastníci celé sezóny by měli dostat celý příběh, Farewell je vážně jenom malý bonus navíc. Stejně tak jsme se dozvěděli, že ve hře nebude „ikonické” přetáčení času. Ve hře se mají dít divné věci, ale to je tak všechno. Cílem vývojářů je, aby vyprávěli příběh, který neznáme. V původní hře víme něco málo o době, kdy byla Max pryč a co mezitím Chloe dělala. Ale máme prožít věci, o kterých jsme slyšeli maximálně velmi málo. Zároveň vývojáři píšou, že by dohrání hry mělo trvat 6 až 9 hodin.

Ke koupi budou navíc tři verze hry - kompletní sezóna obsahující všechny tři epizody, Season Pass obsahující druhou a třetí epizodu (když si koupíte první epizodu zvlášť) a Deluxe Edition, která obsahuje všechny tři epizody včetně Outfit Packu (tří obleků pro Chloe), bonusovou epizodu Farewell a mód Mixtape, ve kterém můžete vytvořit playlist licencované hudby použité ve hře a zaposlouchat se.

První epizody tohoto třídílného příběhu se dočkáme už 31. sprna, a to na PC, PS4 a Xbox One.

Screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama