Limitované edice Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia
Novinka Limitované edice Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Limitované edice Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Oznámení doprovází nový trailer, vyprávějící o dvou armádách, které spojuje stejný osud.

Reklama

Na Nintendo se sice poslední dobou ve spojitosti se Switchem krapet nadává, ale pokud patříte mezi fanoušky 3DSka, tak možná budete po dnešní zprávě spokojeni. Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia totiž u nás vyjde v pěkné limitované edici.

Evropská limitovaná edice obsahuje samozřejmě hru, dále vázaný Valentia Artbook v tvrdé vazbě, Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia Sound Selection CD a set odznáčků Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia Pin Set postaviček Alm, Celica a Marth. Jako malý bonus reverzibilní kryt na obal s původním vzhledem od Famicomu.

Všechny předchozí bonusy nabízí i severoamerická limitka, ale ta evropská navíc obsahuje Amiibo figurky Alma a Celicy (půjdou koupit i samostatně). Po dlouhé době se tak odvažuju říct, že je evropská limitka o něco lepší, než ta americká.

Kromě oznámení ohledně nových edicí hry, připravilo Nintendo nový, tříminutový trailer "Dvě armády", který vlastně představuje dvojici hlavních protagonistů: Alma a Celicu. Zároveň si můžeme všimnout ukázky tahového strategického boje, výbavy, jednotlivých tříd postav a dalších drobností.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia má v Japonsku vyjít pro 3DS už 20. dubna a v Evropě o měsíc později, konkrétně 19. května.

Dvě armády

Evropská limitovaná edice

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama