Lindsay Lohan skutečně žaluje Rockstar kvůli dívce na obalu GTA V
Grand Theft Auto IV Novinka Lindsay Lohan skutečně žaluje Rockstar kvůli dívce na obalu GTA V

Lindsay Lohan skutečně žaluje Rockstar kvůli dívce na obalu GTA V

Michal Burian

Michal Burian

122

Blonďatá dívka s mobilním telefonem v ruce je jí prý podobná. Jak to vidíte vy? <strong>Aktualizováno</strong>.

Reklama

Aktualizace: Forbes informuje, že Lindsay Lohan žaluje Rockstar kvůli fiktivní postavě Lacey Jonas ve hře, nikoliv kvůli dívce na obalu. Právníci Lohan tvrdí, že postava ve hře je americké herečce podobná, nejen vzhledově, ale také stylem oblečení.

Původní zpráva

Koncem loňského roku jsme vás informovali, že herečka a modelka Lindsay Lohan připravuje žalobu na firmu Rockstar kvůli dívce na obalu gangsterské akce Grand Theft Auto V. Lohan tou dobou tvrdila, že Rockstar vytvořil blonďatou dívku na obalu podle její podoby.

Lindsay Lohan se s týmem právníků nakonec rozhodla Rockstar skutečně žalovat za použití její podoby bez jejího svolení. Žaloba byla podaná v New Yorku, kde sídlí Rockstar.

Lohan se bude snažit u soudu prokázat, že blonďatá dívka na obalu s telefonem v ruce je jí podobná. Další spojitostí s Lohan je pak hotel, kde fotíte jednu celebritu při sexu. Budova je inspirovaná hollywoodským Chateau Marmont, kde Lindsay Lohan nějaký čas bydlela.

Soudní spor budeme i nadále sledovat. Bude zajímavé, jak to nakonec dopadne, zda se Rockstar nebude chtít s herečkou vyrovnat mimosoudní dohodou. Ve hře je také možnost, že to vedení nechá až na soud, protože nebude chtít herečce ,,zbytečně “ platit. Mnoho lidí si navíc myslí, že předlohou dívky na obalu byla spíše Kate Upton.

Lindsay Lohan (skutečným jménem Lindsay Dee Lohan) se narodila 2. července 1986 v New Yorku a jde o americkou herečku, popovou zpěvačku a bývalou modelku (modelku dělala jako dítě). Průlom její kariéry přišel v sedmnácti letech, kdy si střihla hlavní roli ve filmu Protivný sprostý holky (Mean Girls).

Grand Theft Auto V vyšlo v září loňského roku pro PlayStation 3 a Xbox 360. Od té doby se prodalo přes 33 milionů kusů a Rockstar navíc na podzim chystá PC, PlayStation 4 a Xbox One verze.

Takhle vypadají

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama