Novinka Liščí Spirit of the North dorazilo na PS5

Liščí Spirit of the North dorazilo na PS5

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hra zde nabízí 4K a 60 FPS.

Reklama

Kdo z vás alespoň nějakou dobu sleduje a čte Zing, tak si zcela jistě všiml toho, že mám nesmírnou slabost pro tituly, v nichž nějakým způsobem figurují lišky. Ačkoliv se v reálném světě povětšinou jedná o škodnou, tak jejich zbarvení a celkový vzhled jim dává jistou magickou auru, kvůli které by ochočenou verzi jistě chtěla hromada lidí.

Jedním z takových titulů bylo i Spirit of the North od Infuse Studio, které původně vyšlo v minulém roce exkluzivně na PlayStationu 4, avšak časem se dočkali i majitelé PC či Nintenda Switch.

V této hře došlo na čarovné putování skrze severské prostředí, které nabízelo emotivní příběh, skvělou hudbu, ale také poměrně plochou herní náplň a frustrující ovládání.

Ostatně naší recenzi si můžete přečíst zde, kde si hra odnesla 6 bodů z 10 se shrnutím:

"Kdyby tvůrci do své prvotiny zakomponovali o něco hlubší a méně jednotvárnou hratelnost, vylepšili přesnost ovládání a trochu více promysleli design některých „puzzlů“, jednalo by se o další z řad příjemných zážitkových her. Takhle se titul spíše řadí k lehkému nadprůměru, v němž přeci jen trochu více převažuje forma nad obsahem."

Liščí Spirit of the North dorazilo na PS5

Pokud vás nicméně tento titul prozatím míjel, ale přeci jen by vás zajímal, tak si ho nově můžete zakoupit i ve vylepšené edici pro PlayStation 5.

Ta s sebou přináší dva exkluzivní skiny, rozlišení 4K a samozřejmě plynulých 60 FPS, díky čemuž si vizuál ještě více užijete.

Sběratele by mohla následně potěšit speciální fyzická Signature edice této verze, která vás vyjde na 49,99 eur (1 350 Kč). V jejích útrobách kromě hry naleznete dva limitované piny/odznáčky, fyzický soundtrack, sběratelský certifikát, 36 stránkový artbook a speciální krabičku.

Edici objednáte z těchto stránek a dostupná bude od 4. prosince.

Liščí Spirit of the North dorazilo na PS5

Digitální verze je dostupná už teď na PlayStation Store, a to za 659 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama