Okouzlující Spirit of the North má datum vydání
Novinka Okouzlující Spirit of the North má datum vydání

Okouzlující Spirit of the North má datum vydání

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4

Liščí toulky po krajinkách inspirovaných Islandem si užijeme již za pár týdnů.

Reklama

Infuse Studio, které se specializuje na výrobu assetů do Unreal Enginu 4, minulý rok na E3 ohlásilo parádně vypadající hru Spirit of the North. Od té doby jsme se příliš nových informacích nedozvěděli, nicméně se na hře stále pečlivě pracovalo, což potvrdila i nově vydaná ukázka hratelnosti, na jejímž konci nám bylo odhaleno i datum vydání titulu, jenž bylo stanoveno na 1. listopadu, kdy se dočká pouze PlayStation 4. Ostatní platformy si prozatím budou muset počkat.

A o čem Spirit of the North vlastně bude? Inu, hráč v něm ovládá lišku a toulá se po krajinkách inspirovaných Islandem, v nichž prozkoumává okolí, řeší hádanky a odkrývá tajemství prastaré civilizace. Na vaších cestách vás posléze bude doprovázet i spirituální ochránce polární záře, jenž má podobu liščí samičky, o jejímž původu se postupně budete dozvídat.

Titul zároveň nenabídne žádné dialogy a ani žádný narativ, takže si příběh budeme moci domýšlet sami obdobně jako třeba v Journey, což umožní kompletní emocionální prožitek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama