Switch a PC se dočkají adventury Spirit of the North
Novinka Switch a PC se dočkají adventury Spirit of the North

Switch a PC se dočkají adventury Spirit of the North

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Adventura pro jednoho hráče z pohledu třetí osoby dorazí na další platformy.

Reklama

Spirit of the North není novou hrou. Pokud vlastníte konzoli PlayStation 4 nemusíte již číst dál a rovnou koupit hru na PlayStation Store, kde se objevila v listopadu loňského roku (naše recenze zde). Vydavatel Merge Games a Infuse Studio ale hodlají na jaře vydat verzi pro Switch (prostřednictvím eShopu Nintenda) a pro PC (přes Steam).

Spirit of the North je adventura pro jednoho hráče, viděna z pohledu třetí osoby, inspirovaná úchvatnou a tajemnou krajinou Islandu. Příběh si navíc beze inspiraci z různých pověstí a mýtů severského folklóru. Hráči musí vyřešit různé hádanky a přemýšlet nad významem stop, nacházející se po ztracené starověké civilizaci.

Zahrajte si v roli obyčejné červené lišky, jejíž příběh se proplétá s strážkyní Northern Lights, ženským duchem lišky. Při cestování přes hory pod červeně zbarvenou oblohou, objevíte další informace o svém společníkovi a o zemi, která se nyní nachází v troskách.

Tvůrci ze studia Infuse tvrdí, že pokud jste si užili Lost Ember, RiME nebo Journey, budete milovat i Spirit of the North. Bohužel hře Ondřej Partl vytkl toporné ovládání tak jen doufejme, že se vývojáři poučili a pro Switch a PC hru trochu odladí.

Zdroj: Merge Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama