Listopadová nabídka předplatného Prime Gaming
Novinka Listopadová nabídka předplatného Prime Gaming

Listopadová nabídka předplatného Prime Gaming

Adam Král

Adam Král

Platformy Windows PC

Fallout, WRC a další.

Reklama

Pokud si nechcete kupovat nové tituly, a máte zájem o čisté hraní, v dnešní době existuje spousta možností. Předplatné PlayStation Plus, Xbox Game Pass či pro fanoušky Amazonu, Prime Gaming je jednou z možností. S příchodem nového měsíce společnosti nabízí i další várku her, přičemž nabídka Prime Gaming je něco, co by se nemělo přehlížet. V listopadu si hráči nemusí zvykat na život bez radiace. Zatímco v říjnu dostali Fallout 76, nyní na ně čeká jeden z nejlepších dílů série s podtitulem New Vegas, a to v Ultimate edici.

Listopadová nabídka předplatného Prime Gaming

Utíkat před balvanem a prozkoumávat starověké stavby hráči budou v Indiana Jones and the Last Crusade. Kromě toho si ale také užijete pořádnou dávku emocí v Last Day of June a chytnete volant do rukou ve WRC 9. Stejně, jako minulý měsíc, i nyní si můžete užít sedm her.

  • Fallout: New Vegas Ultimate Edition
  • Indiana Jones and the Last Crusade
  • Facility 47
  • WRC 9
  • Etherborn
  • Whispering Willows
  • Last Day of June

Nejsou to ale jen hry, které předplatné nabízí. Kromě nich má obrovské množství balíčků. Ty vám poskytnou výhody například do Grand Theft Auto 5 v podobě dolarů, obleček do Fortnite a další. Jako nejzajímavější vypadá balíček pro League of Legends, který byl vytvořen k probíhajícímu šampionátu Worlds. Ten obsahuje smajlík, který můžete používat, jak budete chtít. Kromě toho budete zařazení do slosování o další hodnotné ceny od Riot Games, vývojářů hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama