Říjnová nabídka Prime Gaming nabízí sedm her
Novinka Říjnová nabídka Prime Gaming nabízí sedm her

Říjnová nabídka Prime Gaming nabízí sedm her

Adam Král

Adam Král

4
Platformy Windows PC

Fallout 76, Total War: Warhammer 2 a další.

Reklama

Prime Gaming se už nějakou dobu snaží vyrovnat předplatným od Sony a Microsoftu. Společnost každý měsíc nabízí několik her a balíčků do multiplayerových titulů. V říjnu jsou těmi největšími Fallout 76, Total War: Warhammer 2 a Middle-earth: Shadow of War. Všechny nabízené hry sbíraly jedno skvělé hodnocení za druhým a jejich nabídnutí v rámci Prime Gaming je skvělým tahem. U velkých her ale nekončíme, fanoušci se mohou těšit i na menší tituly.

Říjnová nabídka Prime Gaming nabízí sedm her

Glass Masquerade: Origins je uměleckou puzzle hrou, která si brala isnpiraci u Art Deco a umělců dvacátého století. Kromě toho si předplatitelé mohou přidat i Loom, kde se ujmete role Bobbina, který musí odhalit původ síly. Ta jeho kolegy uvrhla do zapomnění. Milovníci strategií si přijdou na své u Hero’s Hour. Jedná se o tahové RPG v reálném čase.

Kromě toho nesmíme zapomínat na Horace. Jedna z větších skákaček, která nabídne až patnáct hodin příběhu! Co se týká herního obsahu, v době konání finále světového šampionátu Worlds (18. říjen až 5. listopad) si můžete vyzvednout emotikon “Very Nasus, Much Wow”. Kromě toho dostanete kapsle do League of Legends, které zase dodají nějaké výhody.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama