Little Witch Academia vychází už příští měsíc
Novinka Little Witch Academia vychází už příští měsíc

Little Witch Academia vychází už příští měsíc

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Plus další ukázka lokalizace prostřednictvím série screenshotů.

Reklama

Titul Little Witch Academia: Chamber of Time sice vychází z populárního anime seriálu tokijského studia Trigger, který najdete momentálně i na populárním Netflixu. Těšit se na ni můžeme v digitální verzi pro PlayStation 4 a pro PC už 20. února. Hra se víceméně drží původní myšlenky, a tak vzniká jako krapet bláznivá 3D JRPG beat 'em up akce s úplně originálním příběhem.

Ten se točí kolem úplně obyčejné holky Atsuko "Akko" Kagari, která se po vzoru slavné čarodějnice Shiny Chariot zapsala na magickou akademii Luna Nova. Jde o prestižní školu pro výcvik mladých dívek, které se chtějí stát čarodějnicemi. Studium na škole změní Akko dost podstatně život, protože se tady setká s novými přáteli, kteří se chtě nechtě stanou součástí jejího života a také se (ne)dobrovolně zúčastní chystaného dobrodružství, které začne před letními prázdninami. Ve škole Luna Nova se totiž začne objevovat nevysvětlitelný jev, způsobený Sedmi divy. Jenže ty už nikdo několik století nespatřil.

V Little Witch Academia: Chamber of Time budete mít na výběr hlavní postavy z anime, ale ty si prožijí úplně nově napsaný příběh a fanoušci si tak budou moci projít a prozkoumat magickou akademii Luna Nova z trochu jiného pohledu.

Níže se můžete podívat na screenshoty z příběhové části hry, ale zachycují také hratelné postavy: Akko, Sucy, Lotte, Amanda, Jasminka, Constanze a Diana.

Zdroj: Bandai Namco a PlayStation Blog

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama