Lodní bitvy v traileru z World of Warships
World of Warships Novinka Lodní bitvy v traileru z World of Warships

Lodní bitvy v traileru z World of Warships

Michal Burian

Michal Burian

22

Povedený filmeček demonstruje druhou světovou válku na moři v podání World of Warships od tvůrců World of Tanks. Brzy by mělo začít testování alfa verze.

Reklama

Kromě World of Warships má firma Wargaming.net v přípravě ještě World of Warplanes s letadly a již delší dobu úspěšně provozuje tankové bitvy ve World of Tanks. World of Warships má nabídnout několik typů bojových plavidel, včetně letadlových lodí, které poskytnou podporu letadel, masivní bitevní lodě, těžké křižníky i torpédoborce.

Wargaming mají v budoucnu v plánu spojit všechny tři hry dohromady a vytvořit jeden obrovský herní svět svých free-to-play her. Všechny tři hry budou navíc v modelu free-to-win, kdy i hráči, kteří nemají v plánu za hru platit, budou mít možnost získat speciální položky pro své stroje. Do nedávna je bylo možné ve World of Tanks koupit pouze za reálné peníze.

Závěrem připomeňme, že příští týden na E3 se dočkáme odhalení prvního konzolového projektu od tvůrčího celku Wargaming West (dříve Day One Studios - autoři F.E.A.R. nebo Reign of Thunder). Mělo by jít o nové free-to-play AAA MMO s PvP v souladu s modelem populárních her od Wargamingu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama