Logické Q.U.B.E. 2 odhaluje detaily, datum vydání a trailer
Q.U.B.E. 2 Novinka Logické Q.U.B.E. 2 odhaluje detaily, datum vydání a trailer

Logické Q.U.B.E. 2 odhaluje detaily, datum vydání a trailer

Michal Burian

Michal Burian

2

Fanoušci se mají těšit na více příběhu, stejně tak akce a environmentálních hádanek.

Reklama

Je to už doba, co jsme poprvé a zároveň naposledy slyšeli o pokračování logického Q.U.B.E. Druhý díl byl oznámen na začátku srpna loňského roku a sliboval více lineárního příběhu, stejně tak akce a environmentálních hádanek. Dnes můžeme konečně napsat, že Q.U.B.E. 2 spatří světlo světa v prvním čtvrtletí letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Oznámení doprovází minutový trailer složený z gameplay záběrů, které vám přiblíží některé logické úseky a samotné lokality. Výkonný ředitel studia Toxic Games nabádá hráče, aby si ve videu všimli vylepšeného ovládání rukavic a složitějších hádanek.

V Q.U.B.E. 2 se vžijeme do bot britské archeoložky Amelii Crossové, která bude na tajemné cizí planetě čelit výzvám Q.U.B.E. a společně s přeživšími se pokusí najít cestu domů. Celé je to ale mnohem složitější, Amelie ztratila paměť a neví, jak se do tajemného světa dostala. Naštěstí má k dispozici podivné rukavice, umožní ji manipulovat s okolím a řešit tak celou řadu složitých puzzlů. Přes vysílačku ji bude pomáhat velitelka Emma Sutcliffe.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama