Lollipop Chainsaw dostane remake
Lollipop Chainsaw Novinka Lollipop Chainsaw dostane remake

Lollipop Chainsaw dostane remake

Ondřej Partl

Ondřej Partl

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3

Vydání je mířeno na příští rok.

Reklama

Jošimi Jasuda už minulý měsíc začal lákat na návrat bláznivé akce Lollipop Chainsaw, která vyšla v roce 2012 na PlayStation 3 a Xbox 360, přičemž vyprávěla příběh středoškolské roztleskávačky Juliet, která se musela vypořádat s útokem nechutných zombíků a s netradiční proměnou jejího vztahu s přítelem Nickem.

No jednoduše se jednalo o pořádně ujetou zábavu s vyloženě lahůdkovým soundtrackem, která rozhodně nemusela sednout každému, nicméně osobně ji chovám ve velké oblibě.

Video pochází z YT kanálu GameSpot

Proto mne rozhodně potěšilo dnešní upřesnění, že se onoho návratu dočkáme v podobě remaku, který vyjde během příštího roku.

Na remaku bude pracovat kombinace lidí, jež pracovali na původním titulu, a to včetně Jasudy v podobě producenta, které však ještě doplní nováčci z řad Dragami Games.

Autoři se posléze budou snažit přinést zážitek věrný originálu, avšak dojde i na některé změny, které by ale fanoušci nemuseli přivítat úplně s otevřenou náručí.

Největším problém bude tkvít právě v soundtracku, který v původním díle sestával z 16 licencovaných písniček. A právě kvůli těmto licencím budou tvůrci nuceni ke změně, kdy se některé kusy vrátí, ale zbytek bude sestaven z hudby zcela nové.

Vzhledem k většímu výkonu aktuálních konzolí, by navíc mělo dojít na zlepšení vizuálu, který však nabídne realističtější přístup. Co to bude v praxi znamenat, to uvidíme.

Platformy prozatím nebyly upřesněny, ale bylo by příjemné, kdyby se předělávka dostala i na PC, kde by si titul mohli zdejší hráči vyzkoušet vůbec poprvé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama