Lord of Ultima - jednodušeji a lépe
Blogy čtenářů Recenze Lord of Ultima - jednodušeji a lépe

Lord of Ultima - jednodušeji a lépe

Lukas Muller

Lukas Muller

Tak a je to tady .... Spousta lidí se ptalo kdy to příjde .Tet jistě nevíte o čem mluvím :) Vždyt je to jasné: Série Ultimy se přestěhovala na…

Reklama

Tak a je to tady .... Spousta lidí se ptalo kdy to příjde .Tet jistě nevíte o čem mluvím :) Vždyt je to jasné: Série Ultimy se přestěhovala na internetový prohlížeč a jak jinak než do realtime prostředí ;) O co tedy jde ?

určitě znáte Divoké kmeny nebo Ikraiam či snad travian ...

A nynní vám prezentuji Lord of Ultima .Hra se zakláda stejně jako Travian nikoliv jako puvodni ultimy..

Začínáte tedy se základnou a zděmi ...Postupně díky výbornému tutoriálu se dostáváte do hry a pojme vás to určitě natolik ,že od toho neupustíte ;)

další inovací je váš tzv.Lord (panovník) jej si vylepšujete a díky němu získáváte bonusy třeba ,že vám 3 dny poroste uroda o 50% rychleji ...Dalším faktorem byly boje a ty jsou podle mne dost odflinknute tedy vývojaři se soustředili na ekonomiku a uplně opomenuli boje .. takže je skrátka někdy obtížné zaůtočit na město cizího hráče..

Pak také levlování budov .. Je to sice standart ,ale bezněhož se prostě neobjdete stačí si to prostě promyslet ,že tamta budova bude na dvojce a tam tu dáte na čtyři,tímpádem vám bude přibývat mnohem více surovin třeba každou hodinu ;)

Pak je tu opomenutá grafika ,která je na velmi dobré urovni co se týče tohohle žánru ,takže sklidem bych tuhle hru přirovnal k Sérii The Settlers ...

Lord of Ultima - jednodušeji a lépe

Verdikt

Prostě tenhle kousek se jim prostě vyved :)

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Grafika a Styl
Nejednotvárnost
Hodně na Ekonomiku
Ochuzené o boj
Vubec nenavazuje na Ultimu (což je smula)
po zničení nebo ztracení města omrzí...
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama