Lost Judgment vyjde v září
Judgment Novinka Lost Judgment vyjde v září

Lost Judgment vyjde v září

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Takayuki Yagami zamíří do Jokohamy.

Reklama

Během dnešní prezentace Judgment Day potvrdila společnost Sega to, co většina z nás již tušila. Pokračování hry Judgment z roku 2018 je na cestě. Zprávy o tomto pokračování unikly během tohoto týdne prostřednictvím obchodu PlayStation Network Store a nyní se potvrdilo titul jménem Lost Judgment bude celosvětově vydán letos 24. září.

Tvůrce série Tošihiro Nagoši navíc během prezentace Judgment Day představil první trailer na chystané pokračování. Stejně jako její předchůdce bude mít i Lost Judgment duální zvuk a i zde bude Takuya Kimura znovu hrát jako Takayukiho Yagamiho. Hráči ale odcestují do Jokohamy a zde bude řešit novou sérii záhad.

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Judgment Day vznikl jako reakce na pozitivní přijetí hry Judgment v mezinárodním měřítku. Nagoši zmínil, že můžeme čekat vylepšení různých herních systémů, známých z Judgmentu. Mezi vylepšeními jsou třeba úpravy bitevního systému, který teď zahrnuje i třetí bitevní styl, nazvaný jako Snake (Hadí) styl.

Nedílnou součástí prezentace a prozrazených informací je potvrzení pohybu v několika směrech, hráči mohou skákat, šplhat a vůbec se v rozlehlých městech Jokohama a Kamuročo pohybovat různým způsobem. Další novinkou je nový typ podpříběhu, který se objeví v Lost Judgment objeví jako epizoda s názvem Scholl Stories.

Trailer můžete shlédnout i prostřednictvím kompletní prezentace níže.

Japonskou verzi prezentace najdete zde.

Lost Judgment bude celosvětově vydán pro PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S a Xbox One 24. září 2021. Oficiální stránky hry najdete zde: anglické a japonské.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama