Novinka Lov duchů v Midnight Ghost Hunt

Lov duchů v Midnight Ghost Hunt

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Pokročilá hra na schovávanou.

Reklama

Vývojáři z Vaulted Sky Games aktuálně za pomoci vydavatelství Coffee Stain Publishing vytváří novou chaotickou multiplayerovku Midnight Ghost Hunt.

V ní se proti sobě utká tým lovců s duchy, kdy obě strany mohou ovládat samotní hráči. Ve své podstatě se jedná o pokročilou hru na schovávanou.

Před každým kolem se oba týmy budou moci připravit, kdy lovci si volí svou výbavu tak, aby ideálně co možná nejefektivněji a nejrychleji nalezli a zlikvidovali duchy, zatímco ti se zase pokouší co nejlépe ukrýt, kdy se mohou převtělit do různých objektů. Navíc nejsou zcela bezmocní, jelikož i oni mohou připravit různé pasti, případně využívat nepříjemných schopností.

Klíčové pro lovce posléze je, aby všechny duchy zlikvidovali před půlnocí. Pokud však i jediný duch do této doby přežije, karty se obrací, jelikož se duchové promění do svých krvelačných variant a z lovců se stanou oběti.

Titul dorazí do předběžného přístupu na Steamu toto jaro.

Už v něm by měl být titul poměrně robustní, jelikož bude dostupný 4v4 režim, 7 zcela odlišných map, 10 zbraní pro lovce, 10 doplňků a 9 perků, zatímco duchové budou mít 10 schopností, 10 perků a 8 možností strašení. Dostupní už navíc budou také boti, ale zároveň i různé kosmetické doplňky či možnost vytvoření vlastních pravidel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama