Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 13. týdne
Disco Elysium Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 13. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 13. týdne

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Na prsten doráží hardware.

Reklama

Stránka SteamDB opět přinesla žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne, který tentokrát končil 3. dubna.

A na první pozici stále, už šestý týden v řadě, setrvává mohutný Elden Ring, kterého lidé zřejmě ještě nemají dost.

A oproti minulému týdnu změna nenastává ani na druhém místě, jelikož zde se opět nachází handheld Steam Deck, jenž je ovšem následován předobjednávkami pravděpodobně největší hry letošního dubna, jíž je LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Čtvrtou příčku pak díky své vysoké ceně obsadil komplet pro virtuální realitu Valve Index VR Kit, zatímco první pětku uzavírá mrazivá dedukční hra Dread Hunger.

Druhou polovinu ovšem otevírá předběžný přístup pro nový survival s teraformovacími mechanikami - The Planet Crafter. Až za ním se posléze vyskytuje výlet do temného a trochu bizarního Japonska v GhostWire: Tokyo.

Radost nám ale upřímně dělá, že se díky slevě do žebříčku podívalo i Disco Elysium - The Final Cut, jelikož tento herní klenot by se měl dostat do každé domácnosti.

Desítku následně uzavírá nově vydaná PC verze Death Stranding Director's Cut a předběžný přístup do multiplayerové duchařiny Midnight Ghost Hunt.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama