Novinka Přesné datum vydání Midnight Ghost Hunt

Přesné datum vydání Midnight Ghost Hunt

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Na lov duchů vyrazíme už za pár dní.

Reklama

Jen před několika dny jsme vás informovali o tom, že multiplayerový titul Midnight Ghost Hunt dorazí letos na jaře do předběžného přístupu na Steamu. A netrvalo to příliš dlouho a vývojáři rovnou oznámili i přesné datum.

Čekat tedy opravdu nebudeme muset příliš dlouho, jelikož rozpracovaná verze dorazí už 31. března.

Tato skutečnost byla oznámena na včerejší Future Games Show, kde se objevil nový cinematic, který lze zhlédnout v náhledu. Ten je navíc možná trochu překvapivě velice dobře zpracován a jasně zachycuje atmosféru, jíž lze zřejmě čekat i od samotné hry.

Jestli vám ovšem titul doposud unikal, připomene, že se v něm vždy utkají dva týmy, kdy jeden je složen z lovců duchů, zatímco druhý ze samotných duchů. Lovci pak mají za úkol duchy nalézt a zlikvidovat do půlnoci, kdy pokud se jim to nepovede, tak se role otáčí a duchové mohou mít svou pomstu.

Samotný předběžný přístup by pak měl přinést opravdu pěknou porci obsahu, jelikož se půjde vydat na 7 odlišných map, kde si vyzkoušíte hraní s poměrně bohatou výbavou i schopnostmi.

Cena předběžného přístupu bude 19,99 dolarů, tudíž se dá čekat i eurový ekvivalent.

28. března pak ještě odstartuje poslední uzavřená beta, do které si můžete o přístup zažádat zde.

Pokud byste ale chtěli místo lovců spíše krotitele, můžete se zaměřit na nově oznámenou hru Ghostbusters: Spirits Unleashed.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama