Lovecký simulátor theHunter: Call of the Wild vyjde na konzole
Novinka Lovecký simulátor theHunter: Call of the Wild vyjde na konzole

Lovecký simulátor theHunter: Call of the Wild vyjde na konzole

Michal Burian

Michal Burian

Prozkoumáte 50 čtverečním mil rozmanité krajiny od močálů přes husté lesy až po bohatá údolí a otevřená pole.

Reklama

Společnosti Expansive Worlds a Avalanche Studios oznámily, že do konce letošního roku na konzole PlayStation 4 a Xbox One vyjde theHunter: Call of the Wild. Lovecký simulátor je od poloviny února dostupný na PC, na Steamu má spíše kladná hodnocení. V naší recenzi od Ondry Zemana se dočtete, že jde o lehce nadprůměrný titul, který v době vydání nebyl dostatečně vyladěn.

„Současná verze theHunter: Call of the Wild mi nepřijde dostatečně vyladěna. Celek ve mně evokuje dojem díla z předběžného přístupu. I přesto z něj však cítím jistý potenciál, který by mohl být časem po několika opravných záplatách zcela naplněn. Nákup tohoto projektu doporučuji až po jeho výraznějším doladění, kterého se snad dočkáme v následujících dnech či týdnech. Pokud k němu dojde, klidně si můžete k dnešnímu hodnocení přidat jeden bodík k dobru“ - 6/10.

Oficiální popis hry

theHunter: Call of the Wild nabízí jeden z nejpodmanivějších loveckých zážitků, jaký byl kdy vytvořen. Vkročte do nádherného otevřeného světa, který pulzuje divokým životem od majestátních srnců a úžas budících zubrů až po bezpočet ptáků, drobné zvěře a hmyzu. Každá píď v tomto světě o rozloze 50 čtverečních mil byla vytvořena pomocí cenami ověnčené technologie Apex od Avalanche Studios zdokonalené desetiletím vývoje bombastických akčních her. Kromě bohatého zážitku pro jednoho hráče nabízí theHunter: Call of the Wild jedinečné možnosti až pro 8 hráčů, a to jak kooperativní, tak i soutěžní. Podělte se o svůj lovecký zážitek a ukažte, že se máte čím pochlubit!

theHunter: Call of the Wild nabízí jeden z nejpodmanivějších loveckých zážitků, jaký byl kdy vytvořen. Vkročte do nádherného otevřeného světa, který pulzuje divokým životem od majestátních srnců a úžas budících zubrů až po bezpočet ptáků, drobné zvěře a hmyzu.

Užijte si komplexní chování zvířat, dynamické počasí, kompletní cyklus dne a noci, simulovanou balistiku, vysoce realistické zvuky, pachy přenášené sofistikovaným systémem větru a mnoho dalšího. Všechny tyto systémy společně dotvářejí atmosféru hry a probudí ve vás vnitřního lovce.

Prozkoumejte 50 čtverečních mil rozmanité krajiny od močálů přes husté lesy až po bohatá údolí a otevřená pole. Rozsáhlý svět hry theHunter: Call of the Wild je rozdělen na několik samostatných loveckých rezervací, z nichž každá je plná překvapení a pamětihodných okamžiků.

Přijímejte úkoly a výzvy od místních obyvatel, anebo se vydejte na neprobádanou cestu. Objevujte vyhlídky, posedy a odlehlé stanice. Díky nim se budete moct rychle a snadno pohybovat po obrovském otevřeném světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama