LucasArts najímá posily, chystá další hry
Novinka LucasArts najímá posily, chystá další hry

LucasArts najímá posily, chystá další hry

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Pracovní nabídky vydavatele poukazují na některé rozdělané projekty ve studiu v San Francisku.

Reklama

Minulý měsíc na sebe LucasArts přilákal pozornost, když vypustil do éteru pracovní nabídku, která poukazovala na vývoj RPG s otevřeným světem. To ale podle všeho není jediný tajný projekt ve vývoji, protože nové nabídky práce přidávají ještě akční adventuru, FPS a vzdušnou (vesmírnou?) střílečku.

O kvalitu se nejspíše bát nemusíme, LucasArts má totiž zkušenosti ve všech třech žánrech. V devadesátých letech trhem vládla série X-Wing, jež byla jednou z nejpopulárnějších na PC. Jedna z pracovních nabídek navíc preferuje zkušenosti s vesmírnými souboji, takže tu máme menší nápovědu.

Co se FPS žánru týče, společnost vytvořila skvělé kousky jak ze série Star Wars, tak mimo ni. Dark Forces a Battlefront jsou nejlepšími pokusy LucasArts na tomto poli, nesmíme ale zapomínat ani na westernovou akci Outlaws a zatím poslední sci-fi akci Fracture.

A když už zmiňujeme adventury a dobrodružství, jasnou volbou je Indiana Jones a jeho dva pokusy v herní branži. LucasArts zkrátka umí a my se na jeho chystané projekty můžeme jen těšit. Prozatím jsou oficiálně známy pouze dva: Kinect: Star Wars pro Xbox360 a PC MMO SW: The Old Republic, které je primárně vyvíjeno studiem BioWare.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama